TOKAT / ALMUS - Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Özlem Cömert önderliğinde öğrencilerimiz Yusuf HaS Hacip'in Kutadgu Bilig eserinden oluşturulan özlü sözler ve kelimelerden pano çalışması yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Mart Ayı etkinlikleri kapsamında  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Özlem Cömert önderliğinde Kare Bulmaca etkinliği gerçekleştirildi. Kutadbu Bilig eserinden seçilen kelimelerle bulmaca etkinliği gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz eğlenceli vakitler geçirirken yeni kelimeler öğrenmiş oldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Erasmus+ Programı Tokat İl Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında Çekya'nın Prag şehrine 21 günlük staj programı için gittiler. Okulumuz Çocuk Gelişimi Öğretmeni Özlem Çetin kordinatörlüğünde yurtdışı stajlarını yapacak öğrencilerimiz hem farklı ülke kültürlerini tanımış olacaklar hem de mesleki alanlarıyla ilgili dünyadaki eğitimleri tanımış olacaklardır. Öğretmen ve öğrebcilerimize bu eşsiz deneyimleri için okulumuz adına başarılar diliyoruz.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'mızın  Meclisimiz tarafından 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesinin 103. yıl dönümü ve Marşımızın şairi  Mehmet Akif Ersoy' anma programı okulumuzda yapılan etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

18  Mart  Şehitleri  Anma  Günü  ve  Çanakkale  Deniz  Zaferi'nin  109.  yıl  dönümü  dolayısıyla,  okulumuzda yapılan programa, Kaymakamımız Sayın EMRE ÇÖMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nuri YILDIZ, Okul-Kurum Amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mrt

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi için öncelikle çocukların ve gençlerin bilgilendirilmesi ve farkındalıkların artırılması amacıyla İlçemiz Malmüdürlüğü tarafından  okulumuz öğrencilerine  seminer  verildi.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın Emre ÇÖMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri YILDIZ ile birlikte okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakamlığımızın destekleriyle ilçe genelinde 6. sını düzenlediğimiz "ALMUS OKUYOR OKUYAN KAZANIYOR"  okuma yarışmamızın başlangıcını yapan Kaymakamımız Emre ÇÖMEN öğrencilerimizle birlikte 1 ders saati okuma etkinliğine katıldı. Akabinde İdarecilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle görüşerek  başarı dileklerini iletti ve  okuldan ayrıldı..

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında  okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Deyimlerimiz ve Atasözlerimizden oluşan pano çalışması yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Deyimlerimiz ve Atasözlerimizden tüm sınıflarımızda "Anlat Bakalım" etkinlikleri yapıldı. öğrencilerimiz hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de Deyimlerimiz ve Atasözlerimizi daha yakından tanımış oldular.

Şbt

Tokat Okuyor projesi kapsamında okulumuzda oluşturduğumuz okuma gruplarımız tüm hızıyla okumalarını gerçekleştiriyor.

Ock

TRT'nin TABİİ platformunda yayınlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler sunan ve İstiklal Marşının yazılış süreçlerini anlatan AKİF Dizisi ders dışı etkinlik olarak taşımalı öğrencilerle birlikte izlendi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri