TOKAT / ALMUS - Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

TRT'nin TABİİ platformunda yayınlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler sunan ve İstiklal Marşının yazılış süreçlerini anlatan AKİF Dizisi ders dışı etkinlik olarak taşımalı öğrencilerle birlikte izlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından  Safahat Sözlüğünden seçilen 3 kelime ile anlamlı bir cümle oluşturulup afişler tasarlanmıştır.  Komisyon tarafından birinci seçilen afiş il seçmeleri için il değerlendirme komisyonuna teslim edilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Ocak ayı boyunca SAFAHAT okumaları yapıldı. Safahat'tan seçilen şiirler öğrencilerle birlikte okundu ve tahlili yapıldı.

Ock

1 DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ “Sözlük Özgürlüktür”

Eyl

Almus Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ, Tokat Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen açılış dersi kapsamında okulumuzda ilk derse girerek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Etkinlik sonrasında Okul Müdürümüz Korhan ŞAHİN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ'a teşekkürlerini iletti.